Spidskandidat valgt!

Kredsbestyrelsen og en håndfuld delegerede var den 2. maj taget en tur til Ringsted Kongrescenter for at deltage i Regionens repræsentantskabsmøde.
Sidst i april så det ellers ud til at blive et spændende repræsentantskabsmøde eftersom der var 3 kandidater til posten som spidskandidat til regionsråds formandsposten.

De 3 kandidater var:

Torben Hollmann

Torben Hollmann

Gitte Louise Simoni

Gitte Louise Simoni

Kenneth Peter Nielsen

Kenneth Peter Nielsen

Den 26. april meddelte Kenneth Peter Nielsen at han trak sig fra valgkampen som spidskandidat til regionsråds formandsposten. Kenneth Peter Nielsen meddelte at han fremadrettet ville støtte op om Torben Hollmanns kandidatur.

Gitte Louise Simoni traf sin beslutning om at trække sig 1. maj. Det betød, at der nu kun var Torben Hollmann tilbage som kandidat da repræsentantskabsmødet skulle afholdes. Dermed skulle vi ikke ud i en afstemning.

Der var, for at sige det mildt, fuld opbakning til Torben Hollmann fra hele salen. Torben Hollmann kunne forlade talerstolen efter han havde holdt sin takketale og modtaget en buket roser til en lang stående applaus.

Henio Torben Torben Hollmann & Heino Knudsen

Blå bog: Torben Klitmøller Hollmann (45) Centerchef for sundhed og ældre, Næstved Kommune, Spidskandidat Region Sjælland, bestyrelsesmedlem, Alkohol & Samfund Fhv. formand, Social- og sundhedssektoren, FOA, leder af hjemmeplejen, Næstved kommune Uddannet: social- og sundhedsassistent, ma. I organisationspsykologi. Fødested: Nørre Alslev.