Pressemeddelelse

Christiansborgmøde om Kalundborgmotorvej

Af: Rasmus Horn Langhoff
En delegation bestående af lokale socialdemokratiske politikere og lokalformænd troppede tirsdag eftermiddag op på Christiansborg, for at drøfte Kalundborgmotorvejens færdiggørelse med partiets transportordfører Thomas Jensen.
Mødet var arrangeret af det lokalvalgte folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff og foregik på dennes kontor på Christiansborg.
Anledningen var Vejdirektoratets seneste udmelding om motorvejens fordyrelse. Men budskabet til Socialdemokratiets transportordfører kunne ikke misforståes: Der er behov for motorvejen - hele vejen til Kalundborg.
“Vi skal have en hel motorvej, ikke en halv. En motorvej, hvor vi ikke går på kompromis med hverken trafiksikkerhed eller fremkommelighed. Det var det klare budskab på dagens møde” udtaler Rasmus Horn Langhoff.
Og budskabet blev da også vel modtaget hos transportordfører Thomas Jensen, som lovede at arbejde for en hel Kalundborgmotorvej.
“Det var et meget positivt møde. Og nu fortsætter arbejdet for en motorvej - hele vejen til Kalundborg”, afslutter Rasmus Horn Langhoff.