Langhoff jubler: Kalundborgmotorvejen er reddet

Usikkerheden om Kalundborgmotorvejens gennemførelse og Vejdirektoratets spareforslag kan nu ryddes af bordet. Det er den klare melding fra folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff, lokalvalgt i Kalundborgkredsen og næstformand i den socialdemokratiske folketingsgruppe:

- “Kalundborgmotorvejen gennemføres som oprindeligt aftalt. Vi får en trafiksikker motorvej - hele vejen til Kalundborg. Det er på alle måder en glædelig nyhed, at kunne dele med jer. Det har været et langt og sejt træk, men det lykkedes.”, udtaler en begejstret Rasmus Horn Langhoff, som har været meget aktiv i sagen om, at Kalundborgmotorvejen skulle gennemføres som aftalt. 

Trafikforligskredsen har netop besluttet, at iværksætte motorvejens 3. etape (mellem Knabstrup og Kalundborg) og transportministeriet har fundet de ekstra 452,4 mio. kr. til at dække ekstraudgifterne, så besparelser skal undgås. 
- “Det er en klog beslutning, at sætte gang i byggeriet nu. Og holde fast i en hel - og ikke en halv Kalundborgmotorvej. Det gavner trafiksikkerheden, mobiliteten og erhvervsudviklingen på Vestsjælland. En stor tak skal der lyde til alle, som har hjulpet beslutningen på vej. Når vi står sammen lokalt er vi stærke.”, afslutter Rasmus Horn Langhoff. 
Anlægsarbejdet på Kalundborgvejens 3. og sidste etape begynder i 2024 og motorvejen vil dermed være klar til brug i 2028. 
Fotos: Rasmus Horn Langhoff & gruppen af socialdemokrater fra Kalundborg, som sammen med Langhoff besøgte transportordfører Thomas Jensen (S).