26. august

Kalundborg Folkemøde 2023

Kalundborg folkemøde 2023


Høng centret og de omkringliggende arealer dannede igen i år rammen for Kalundborg Folkemøde. Selvom vejrguderne og meteorologerne havde varslet regn det meste af lørdagen med betydelige mængder, så viste det sig, som det oftest gør, at solen fik magten og det blev en dejlig dag med mange nysgerrige gæster hen over hele dagen.


Foreningen var, som altid, at finde på folkemødet og vi havde været så heldige at kunne låne Odsherred partiforenings trailer. I anledning af det kommende europaparlamentsvalg var traileren dekoreret med al Marianne Vind merchandise. Fra mulighed for at købe hendes bog, til drikkedunke over til kaffekopper. Odsherreds Partiforenings trailer viste sig at være en stor fordel og gjorte det nemt at stille op og pakke sammen. Det er nok ikke sidste gang, at vi spørger om vi må låne traileren.

 

 

/

De folk, som kom forbi vores vogn, kunne få en kop kaffe og et stykke hjemmebagt chokoladekage, en snak om vores lokale partiforeningen og gik derfra en hel del klogere om vores politik og fik vores nye forenings folder med sig hjem.

Det er muligt at gæsterne, der kom forbi til en snak og partiforeningen ikke nødvendigvis delte politiske ståsteder, men med åbenhed og nysgerrighed, da gik vi alle hjem lørdag sen eftermiddag en smule klogere.

Udover vores egne kommunalpolitikere da var Rasmus Horn Langhoff og Marianne Vind at finde i debatteltene.

Marianne Vind deltog i debatten mellem kandidater til EU-parlamentsvalget og Rasmus Horn Langhoff deltog i debat om klimaet.

Tak til bestyrelsen bag Kalundborg folkemøde for et godt arrangement. Vi ses forhåbentligt til næste år.