Af Esben Hansen medlem af kommunalbestyrelsen

Vandrehjemmet i Kalundborg

Vandrehjemmet i Kalundborg

Af: Esben Hansen 

Vandrerhjemmet i Kalundborg skal sige farvel til forpagterparret Ulrikka og Jens Worsøe. De  har opsagt deres forpagtningsaftale med Kalundborg kommune, efter 30 års virke.

Har vandrehjemmet og vores værter/forpagtere været en succes – ja med kryds og slange!

Jeg modtog den 11/1 23 mail fra Jens og Ulrikka. Mailen er sendt på min KB mail adresse.  I mailen, som jeg opfatter som en bekymringsmail, giver Jens og Ulrikka udtryk for stor bekymring for vandrehjemmets fremtid.

Vandrerhjemmet blev bygget for 30 år siden, til netop formålet vandrerhjem, centralt i byen, gåafstand til både havn og station, og ikke mindst nabo til Kalundborg hallerne, med svømmehal.

Vandrerhjemmet blev bygget for 30 år siden, til netop formålet vandrerhjem, centralt i byen, gåafstand til både havn og station, og ikke mindst nabo til Kalundborg hallerne, med svømmehal. Det var en klog beslutning kommunalbestyrelsen tog dengang og med den beliggenhed.

Kalundborg Kommune ejer bygningen, men det er forpagter, der betaler alle driftsudgifter og en husleje der dækker den løbende vedligeholdelse af bygningen. 

Socialdemokratiet i Kalundborg er af den opfattelse, at den måde Jens og Ulrikka har drevet vandrehjemmet på, har givet byen og kommunen et stort løft.

Kulturen, detailhandlen, sporten, unge sportsudøvende mennesker, hallerne og svømmehallen, restauranterne, byens virksomheder og turismen har gennem vandrehjemmets åbne og brede tilgang til gæstegrundlaget, været en stor gevinst – Socialdemokratiet vil gerne, at det fortsætter.

Lad os finde en forpagter der vil fortsætte det gode værtskab som Ulrikka og Jens har tilført vandrehjemmet, Kalundborg by og