Kære medlemmer, det må nu være på høje tid, at der kommer et nyhedsbrev. Året startede med et nytårsmøde i Fredericia, hvor formænd, borgmestre, gruppeformænd o

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

Nyhedsbrev - marts 1/2023

Kære medlemmer, det må nu være på høje tid, at der kommer et nyhedsbrev.

Året startede med et nytårsmøde i Fredericia, hvor formænd, borgmestre, gruppeformænd og ministre var samlet for at få en status på rigets tilstand fra Mette Frederiksen.

Mette kom ind på de 6 største samfundsudfordringer, som vi står overfor:

1. Krigen i Ukraine.
2. Klimakrisen.
3. Store samfundsmæssige udfordringer med befolkningen. Store årgange, der forlader arbejdsmarkedet. Der er flere, der får brug for velfærdsstaten.
4. Trivsel.
5. Social mobilitet i Danmark – svarende til den, de har i USA.
6. Sammenhængskraften i vores land - Uligheden vokser.

For at kunne løse disse store udfordringer, da er der brug for reformer, udtalte Mette Frederiksen.

Det er vigtigt, at vi Socialdemokrater ikke mister vores ideologiske kompas. Vi må også vise, at vi kan tage ansvar og er klar til at gå hele vejen for fællesskabet.

Mette fik drøje huk for det manglede samarbejde med arbejdsmarkedets parter om afskaffelsen af St. Bededag. Det er mit håb, at hun er lært af sine fejl og udøver mere inddragende politik fremadrettet.

Den 26. februar blev den årlige generalforsamlingen afholdt. Denne gang på Høng skole. Det var en god generalforsamling med god stemning. Vi havde repræsentanter fra Sejerø med for at komme med et oplæg om den nye færge til øerne Nekselø og Sejerø.

Marianne Vind fik generalforsamlingens opbakning til at kandidere til europaparlamentsvalget i 2024. Vi skulle sige farvel til vores kasserer Inge Vibeke Jensen, som ikke ønskede at genopstille til posten. Det blev Gunnar Jørgensen, som blev valgt til ny kasserer. Vi fik også valgt et nyt bestyrelsesmedlem. Det blev Dorte Rasmussen.

Årets aktivitetskatalog blev også fremlagt på generalforsamlingen – der bliver lagt op til mange spændende aktiviteter hen over året. For at nævne bare nogle få:
1. maj i den gamle biograf
2. naturvandring i Åmosen
3. sommerfesten
4. Og det bliver også til et virksomhedsbesøg i starten af september.

Det er bestyrelsens håb at I medlemmer vil tage godt imod de mange aktiviteter.

Den 4. marts var der tradition tro sildemøde, hvor der var lagt op til fri debat med vores politikere fra kommunalbestyrelsen. Det blev en spændende formiddag, hvor de varme emner var havnen, kulturen og ikke mindst skoleområdet.

Til sildemødet den 1. april, hvor Rasmus kommer, da bliver der igen fri debat, hvor det er jer medlemmer, der sætter dagsordenen for debatten.

Når sildemødesæsonen starter op igen efter sommeren, vil der blive et møde med regionsrådsformanden Heino Knudsen (det er ved at blive planlagt).

Den 27. marts afholdes der et møde om Kalundborgs fremtidige udvikling med afsæt i nyligt overstået planseminar. Vi mødes på rådhuset kl. 19.

Partiet er i fuld gang med at indsamle forslag til et Europa politisk valgprogram. Det får du, som medlem, indflydelse på ved at møde op den 11. april kl. 19 til 21. i Ubby forsamlingshus. Husk tilmelding, da partikontoret dækker udgiften til lokaler m.v.

Ellers en opfordring til at kigge forbi hjemmesiden. Her kan du finde flere oplysninger om vores aktiviteter samt nyheder fra de folkevalgte og meget mere.

COLOURBOX54139148

KALUNDBORG NU OG I FREMTIDEN

Sted: Holbækvej 141B, Rådssalen blok A, indgang fra venstre side. Som medlem af en partiforening har du mulighed for at få indflydelse på det socialdemokratiske...
Læs mere
IMG 7858

Sildemøde (Åbent debatmøde)

Sted: Ubby Forsamlingshus  Tidspunkt: kl. 11 til 13 
Læs mere
COLOURBOX36659091

Europapolitisk valgprogram 2024

Sted: Ubby forsamlingshus  Tidspunkt: Tirsdag den 11. April fra kl. 19 til 21  Derfor inviterer Socialdemokratiet i Kalundborg til en involverende politisk proces.
Læs mere
Skovbillede

Sammen om Kalundborg

Vil du være med Du kan hjælpe til i vores valgkamp på mange forskellige måder. Der er brug for alle, der har lyst, hvad end du foretrækker at brygge kaffe, dele f...
Læs mere
MG 1139

Renovering af Kalundborg Station

Af: Folketingsmedlem - Rasmus Horn Langhoff Ny aftale på Christiansborg skal sikre en gennemgående renovering af Kalundborg Station. Lokalvalgt folketingsmedlem...
Læs mere