Julehilsen, Nyt tiltag "morgen debat" | Julen 2023 Kære medlem Julen står for døren og de sidste juleforberedelser er i fuld gang. Det er mit håb, at julefreden har sænket sig og du kan holde en dejli

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

Jule nyhedsbrev

Julen 2023

Kære medlem

Julen står for døren og de sidste juleforberedelser er i fuld gang.

Det er mit håb, at julefreden har sænket sig og du kan holde en dejlig jul med dine kære og nærmeste.  

December er også måneden, hvor vi tager et tilbageblik på året, der snart er gået.

2023 har været at aktivt år for Partiforeningen med mange spændende aktiviteter. Der har været vandretur i Åmosen, tur til Musholm Laks, 1. maj i Gørlev og ikke mindst vores traditionsbundne sildemøder i Ubby.

Der har også været fokus på EU-valgkampen, som har været i gang længe. Det er vigtigt, at vi får valgt Marianne Vind ind. Det er altid dejligt når vi mødes og kan være sammen.

Bestyrelsen lægger op til et lige så aktivt 2024 med mange gode aktiviteter.

Udover EU-valgkampen, så afholdes generalforsamlingen den 25. februar.

Sildemøder ændrer vi til morgenmadsmøder. Det betyder, at vi starter tidligere nemlig allerede kl. 9:30 til 11:30 og årets første møde bliver lørdag den 6. januar 2024. Vel mødt!

Partiforeningen drives af en frivillig bestyrelse og de aktive medlemmer. I den forbindelse vil jeg gerne benytte lejligheden til at udtrykke en dybtfølt tak for jeres hjælp og store indsats i 2023. Uden de aktive frivillige var der ikke en partiforening.

Tilbage er der kun at ønske alle en Glædelig Jul samt et Godt Nytår