Valgkampen kom godt fra start  Kære medlem Valgkampen blev rigtig skudt i gang lørdag den 8. oktober, hvor der måtte hænges plakater op fra kl. 12. Partiforenin

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

Valg nyt / nr. 1

Valgkampen kom godt fra start 

Kære medlem
Valgkampen blev rigtig skudt i gang lørdag den 8. oktober, hvor der måtte hænges plakater op fra kl. 12. Partiforeningen havde samlet 10 plakathold, som alle var klar til at erobrer de bedst placeret lygtepæle.

En stor tak for indsatsen med at få hængt plakater op.

Kalundborg kommune er godt repræsenteret med Rasmus plakater. Der er allerede mange, der er ude og dele pjecer rundt i postkasser og vi er ved at danne os et overblik over de byer og veje, som har haft besøg af en pjece uddeler. Dem af jer, som har meldt tilbage om at vil gå rundt med pjecer, de vil i løbet af den kommende weekend blive kontaktet og få leveret pjecer.

Vi går en travl tid i møde og i de næste godt 3 uger vil der komme til at ske meget. Vi vil, fra bestyrelsens side, gøre vores til at I alle bliver informeret om kommende valgaktiviteter. Det vil også være muligt at følge med på hjemmesiden, hvor i kommunen, der bliver afholdt valgdebatter.

Vi har dog fået den udfordring, at Holbækkredsen opsætter valgplakater med Kaare Dybvad og vil uddele foldere med hans budskaber i vores kreds/kommune samt i de andre kredse i Vestsjælland. 

Vi undrer os over dette tiltag, men kæmper videre for genvalg af vores lokale folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff med gejst og gå-på-mod. 

Det betyder, at vi må sørge for at være endnu mere synlige og aktive for at få valgt Rasmus ind fra Kalundborg-Odsherredkredsen. Det er så vigtigt at stemme personligt på Rasmus og når vi på valgdagen går ned og sætter vores kryds, så skal krydset være personligt på Rasmus.

Vi skal fortsat have en mand på Borgen med indgående kendskab til netop vores område og problemstillinger og som vi har tæt kontakt med i byrådsgruppen og partiforeningen. Rasmus har jo været Sundhedsordfører i de sidste par år og arbejder konstruktivt og energisk for dette problematiske område.

Som det sidste - inden valgudskrivelsen - fik socialdemokratiet lovgivet for en meget forbedret aftale på psykiatriområdet, derfor stem personligt.

 

Se valgkalender her. 


Men vi fået den udfordring, at Holbækkredsen opsætter valgplakater med Kaare Dybvad og vil uddele foldere med hans budskaber i vores kreds/kommune, samt i de andre kredse i Vestsjælland.


Vi undrer os over dette tiltag, men kæmper videre for genvalg af vores lokale folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff, med gejst og gå-på-mod. Det betyder, at vi må sørge for at være endnu mere synlige og aktive for at få valgt Rasmus ind fra Kalundborg-Odsherredkredsen.


Dette betyder selvfølgelig også, at det er vigtigt at stemme personligt på Rasmus, når vi på valgdagen går ned og sætter vores kryds, så vi fortsat kan få en mand på Borgen, der har indgående kendskab til netop vores område og problemstillinger og som vi har tæt kontakt med i byrådsgruppen og partiforeningen.

Rasmus har jo været Sundhedsordfører i de sidste par år og arbejder konstruktivt og energisk for dette problematiske område. Som det sidste - inden valgudskrivelsen - fik socialdemokratiet lovgivet for en meget forbedret aftale på psykiatriområdet, derfor stem personligt.

 

HUSK AT BREVSTEMME HVIS DU IKKE ER HJEMME ELLER ER VALGTILFORORDNET 1. NOVEMBER 2022

Sådan brevstemmer du på Rasmus: 
Partibogstav: A
Partinavn: Socialdemokratiet
Kandidatnavn: Rasmus Horn Langhoff

Vil du vide mere? - klik her. 

 

 

MG 1669

Byvandring og politisk dialog

Sted: Vi mødes på klostertorvet i Kalundborg  Tidspunkt: Lørdag den 12. november 2022 kl. 13 til 15  HUSK FØRST TIL MØLLE  Husk varmt tøj og godt fodtøj 
Læs mere
IMG 2219

Sildemøde/debatmøde

Sted: Ubby forsamlingshus  Tidspunkt: Lørdag den 5. november 2022 kl. 11 til 13  Alle med interesse for politik er altid velkomne 
Læs mere
Carmen Billede

Carmen Curlers

Carmen Curlers - et krøllet erhvervs eventyr  Foredraget fortæller hele "tæt på sandheden" historien om Arne Bybjerg og Carmen Curlers Sted: Skolen på Herredsåsen...
Læs mere
Mariannevind EU

Foredrag om Europas arbejdsmarked

Marianne Vind  - Sjællands europaparlamentariker besøger Høng.   ARRANGEMENTET ER AFLYST 
Læs mere