Generalforsamling, Morgenmadsdebat, Nytårsmøde | Kære medlem. Jul og nytåret er nu kommet på afstand, og det organisatoriske og politiske arbejde er i fuld gang. Nytårsmøde  Den 13. januar drog gruppeformanden

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

Februar 2024

Kære medlem.

Jul og nytåret er nu kommet på afstand, og det organisatoriske og politiske arbejde er i fuld gang.

Nytårsmøde 

Den 13. januar drog gruppeformanden, kreds, fællesledelse og forretningsmanden af sted til partiets årlige nytårsmøde som i år forgik i Vejle.

Det er et møde, hvor Mette Frederiksen får lejlighed til at orientere om rigets tilstand samt hvad der sker ude i verden.

Morgenmads debat

I januar afholdt partiforeningen det første morgenmadsdebat møde, som har afløst de tidligere sildemøder. Initiativet med morgenmadsdebat blev taget godt imod, og bestyrelsen glæder sig til at kunne invitere til mange gode og hyggelige debatter fra kl. 9:30 til 11:30.

Næste morgendebatmøde er allerede lørdag den 3. februar 2024 kl. 09:30 til 11:30 i Ubby forsamlingshus.

Ydermere – vi får besøg af Torben Klitmøller Hollmann, som stiller op til posten som spidskandidat til regions formandsposten ved valget i 2025 til morgenmadsdebatten i marts - så sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 2. marts.

Torben arbejder i Næstved kommune som centerchef for sundhed og ældre, bestyrelsesmedlem, Alkohol & Samfund. Fhv. formand, social- og sundhedssektoren, FOA, leder af hjemmeplejen, Næstved Kommune. Uddannet: Social- og sundhedsassistent, ma. i organisationspsykologi.

GENERALFORSAMLING 2024

Den 20. januar sendte bestyrelsen et informationsbrev ud til alle medlemmer via mail. Husk at der nu er åbent for tilmelding til Generalforsamlingen 2024 hvis man ønsker smørrebrød. Generalforsamlingen afholdes den 25. februar 2024. Indkommende forslag til at være fremsendt til formanden 14 dage før og dagsorden udsende ifølge vedtægterne 10 dage før afholdelsen.

Seminar

Lørdag den 27. januar afholdt bestyrelsen og KB-gruppen et seminar. Der blev berørt mange politiske emner og det bliver starten på et mere synligt Socialdemokrati i Kalundborg frem mod 2025.

Eu-valg 

EU-valgkampen er også ved at komme op i gear. Marianne Vind afholder informationsmøde i 3F’s lokaler i samarbejde med AOF og de 2 Socialdemokratiske partiforeningen. Det bliver den 10. februar kl.10. DU kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden.

Den 22. februar afholder partiforeningen ved valgkoordinator Steffen Bagger opstartsmøde til Europa parlamentsvalget. Vi har brug for alle kræfter – kom og hver med til at støtte Marianne Vinds valgkamp. Det bliver i Ubby forsamlingshus kl. 19 til 20.

IMG 8040 (1) (1)

Generalforsamling 2024

Sted: Skolen på Herredsåsen, hus 2  Tidspunkt: 10 til ca. 13 
Læs mere
COLOURBOX49496375

Informationsmøde med Marianne Vind

Sted: 3F Kalundborg, Nytorv 8, 1.sal  Tidspunkt: 10. februar 2024 kl. 10    Informationsmøde med Marianne Vind Du inviteres til et spændende arrangement, hvor vi...
Læs mere
COLOURBOX45640005

Morgenmadsdebat

Sted: Ubby forsamlingshus  Tidspunkt: Lørdag den 3. februar 2024 kl. 9:30 - 11:30 
Læs mere