Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

Image

Socialdemokratiet i Kalundborg

Image

Nyhedsbrev December 2022

Kære medlem

November blev en travl måned. Den startede som bekendt med et folketingsvalg, som blev det bedste valg for Socialdemokratiet i 20 år.

Det var også en velsmurt valgmaskine, der var kommet i gang. Der blev hængt plakater om, delt folder ud i mange byer, der var gade arrangementer, valgmøder og ikke mindst på de sociale medier var der gang i den.

Men sådan et set-up kan kun lade sig gøre med de mange frivillige, som hjælper til i valgkampen – endnu engang skal der lyde en stor tak for alles indsats.

Lørdag den 3. november var der sildemøde i Ubby forsamlingshus, hvor gruppeformand Tina Beck-Nilsson, redegjorde for budgetforhandlingerne samt det vedtagne budget for 2023. Det var en hyggelig formiddag med mange spørgsmål og kommentarer.


Lørdag 12. november mødtes vi på Klostertorvet i Kalundborg med Hans Henrik Nielsen fra Kalundborg turistforening. Han guidede os gennem Kalundborg Højby og krydrede turen med historier om vores gamle socialdemokratiske borgmester og rigsdagsmand Frederik Andersen. Han fortalte også lidt om en af Kalundborgs gamle pionerer Skibsreder Henschel – begge personer, der har sat nogle kraftige aftryk på Kalundborg gennem de sidste 100 år.


Turen gik fra Klostertorvet i Kalundborg og via det gamle torv, hen ad Adelgade til Vor Frue Kirke, museumshaven og Vestborgen. Videre til Stenhuset, ad Hærvigsgade og Vestre Havnevej til Havneparken.
Undervejs fik vi mange gode historier og også mulighed for at vende lidt politik med de deltagende kommunalbestyrelsesmedlemmer Tina, Nikolaj, Esben, Kirsten og Aase.


I alt en dejlig eftermiddag, der både gav indblik i byens historie og mulighed for kontakt med vores politikere.

November måned sluttede af med en ”eftervalgaften” sammen med de frivillige fra valgkampen. Det var en god måde for bestyrelsen og ikke mindst Rasmus at få sagt tak for indsatsen og delt røverhistorier fra valgkampen.

Tilbage i August – september sendte bestyrelsen et spørgeskema ud til jer medlemmer. Det kom der mange gode besvarelser af, som bestyrelsen arbejder videre med. Vi stillede også et par politiske spørgsmål vedr. natur og miljø.  Herunder kan I se resultatet af natur og miljø spørgsmålene.

Det bliver bestemt ikke sidste gang, bestyrelsen vil benytte sig af spørgeskemaundersøgelser i fremtiden, både for at tage temperaturen på politiske spørgsmål og bestyrelsesarbejde. Tak for de mange besvarelser. 

Vi mangler fortsat domsmand og nævning 

Kunne du tænke dig at blive domsmand/nævning i perioden 1. januar 2024 til 31. december 2027? 

Domsmænd og nævninge kaldes under ét for lægdommere. De udpeges for 4 år ad gangen. I Kalundborg Kommune skal der i alt udpeges 162 kandidater. Læs mere om lægdommer her: Danmarks Domstole - Lægdommer

Hvis du ønsker at kandidere til lægdommer skal du kontakte vores medlemsansvarlige Inge Vibeke Jensen på mail: ingevibeke@gmail.com

Husk - der er sildemøde lørdag den 7. januar 2023. Vi får besøg af Marianne Vind medlem af Europa Parlamentet. Som altid er tilmelding ikke nødvendigt. Du finder opslaget meget snart på hjemmesiden og det bliver sendt ud på mail.

Tilbage er der kun på vegne af bestyrelsen at ønske jer alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

 

Image

Sildemøde (Åbent debatmøde)

Sted: Ubby forsamlingshus  Tidspunkt: 7. januar 2023 Fra kl. 11 til 13 Alle er velkomne til vores sildemøder.   

Læs mere
Image

Generalforsamling 2023

Dato: 26. februar 2023  Sted: Høng Skole  Tidspunkt: Vi starter kl. 10  Generalforsamlingen 2023 bliver afholdt på Høng Skole. Vi starter kl. 10 og slutter med frokost. Dagsorden vil tilgå alle foreningens medlemmer 10 dage før generalforsamlingen.

Læs mere